top of page
HVA ER FULL GASS?

Nordvest i Norge, nærmere bestemt på øya Smøla finner vi Kåre "Svæsaspær", Robin "Felgen" og Thomas "Kokken". I Full Gass-garasjen blir vi vitne til sprøe påfunn, diesel, humor og rare konstruksjoner!


Du vet aldri hva de finner på og ting går sjeldent helt etter planen, men en ting er sikkert, det er alltid Full Gass!

ER DU KLAR FOR FULL GASS?
Påskehilsen.00_01_56_23.Still008.jpg

  Sjanger:                 Dokumentarserie
 Innhold:                 Komedie/action
  Episoder:               1 sesong, 5 episoder
 Lengde:                  20min x5

Full Gass har siden 2017 vært K2 Filmproductions sin største satsing. Vår ambisjon er å gjøre “Full Gass” til en tv- serie, noe som er både tidkrevende og ambisiøst, men vi gir oss ikke.


Serien har tidligere mottatt tidlig utviklingsstøtte fra Vestnorsk Filmsenter, parallelt med å filme nye sprell, jobbes det med å klippe en pilotepisode, samt prøve å skaffe finansiering til videre arbeid med serien!
Vi håper 2021 er året hvor det endelig løsner! 

KÅRE SVÆSASPÆR

Født: 
Yrke: Anleggsarbeider

 

Kåre Svæsaspær er seriens hovedperson, med ADHD, spesiell latter og ideer i fleng, går ting sjeldent helt etter planen. Kåre jobber som anleggsarbeider og er gulrotbonde ved siden av. På fritiden jobbes det alltid med neste prosjekt, enten det er å bygge en beltegående bil, pynte juletre fra bil, kjøre bil gjennom en campingvogn eller gjøre et motorbytte med gravemaskin. Det er alltid Full Gass!

Påskehilsen.00_02_04_05.Still009.jpg
FØLG OSS
  • Hvit Facebook Ikon
Full Gass -LOGO v4 -FG Full Gass RIKTIG
bottom of page