January 11, 2019

January 8, 2019

September 27, 2018

September 15, 2016

July 30, 2016

Please reload

Siste innlegg

Teaser ute!

11.01.2019

 

Svidd gummi, røyk, presisjonskjøring og moro. I sin Mazda Rx7 med 750hk under panseret kommer Sjåfør Kim Andre Svensson susende i det som skal bli Nordmøres og kanskje landets råeste driftevideo!

 

 

Hva er drifting?

Drifting er en sport som handler om å ha kontroll på en ukontrollert bil.

Moderne drifting startet som en kjøreteknikk i «All Japan Touring Car Championship» for over 30 år siden. Siden har det spredd seg over hele verden og har blitt mer og mer populært i Norge. Høsten 2006 fikk Norge sitt første organiserte drifteløp.

 

 

Inspirert?

Alle bilinteresserte har hørt om den kjente show-drifteren Ken Block. Han står i spissen for heftige driftevideoer på internett som fenger millioner av bilinteresserte. Det er nok her noe av inspirasjonen ligger hos K2 Filmproductions og Kim A. Svensson når de nå har laget en av Norges første storsatsende driftevideoer utenfor bane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Normørets råeste driftevideo

Prosjektet har helt siden oppstarten i juni vært ganske hemmeligholdt. Mye motgang og en rekke utfordringer har ført til at det har tatt lengre tid enn planlagt, men like over nyttår kom endelig teaseren til filmen ut!

-Vi er glade for endelig å kunne vise noe av det vi har holdt på med i høst og vinter. Det har tatt tid, men nå er det bare klipping igjen, sier produsent Kristoffer Strand.

 

 

Når kommer filmen?

Å klippe teaseren til filmen to 3 uker.

-Det har vært et hardkjør for å få teaseren ferdig til begynnelsen av det nye året, men vi klarte det akkurat! nå er det noen andre prosjekter vi må få unna før selve filmen blir ferdigstilt, sier en hemmelighetsfull Strand.

 

Så da er det bare å vente i spenning på selve filmen. Det kommer mer om denne saken når premieren nærmer seg!

 

Teaseren har nå passert 50 000 visninger på knappe 5 dager!

-Det er over all forventning, sier en meget fornøyd Strand.

 

 

 

Please reload

Følg oss
Please reload

Søkeord
  • YouTube - White Circle
  • Vimeo - White Circle
  • White Facebook Icon