January 11, 2019

January 8, 2019

September 27, 2018

September 15, 2016

July 30, 2016

Please reload

Siste innlegg

Oppdrag fra Friluftsrådet

27.09.2018

 

K2 Filmproductions AS og Friluftsrådet har inngått et samarbeid hvor K2 skal produsere filmsnutter rundt en viktig problematikk, nemlig maritim forsøpling.

 

Gjennom en kort kampanje og 2 litt lengre filmsnutter skal K2 produsere innhold som skal dekke, opplyse og bevisstgjøre folk på plastproblematikken vi står ovenfor. Prosjektet er i regi av Friluftsrådet som ønsker å vise/dokumentere et av deres satsingpunkter.

 

Forrige uke var det ryddeaksjon av plast flere steder på Nordmøre. Vi fulgte aksjonen på Smøla med «Plastjegerne» Sivert Holberg og Mona Hegglund i spissen. Det ble ei meget innholdsrik og ikke minst lærerik uke. Det var flott og se engasjementet rundt saken, men trist og se realiteten i maritim forsøpling.

 

Filmene er i etterarbeidsfasen, så følg med!

 

 

Please reload

Følg oss
Please reload

Søkeord
  • YouTube - White Circle
  • Vimeo - White Circle
  • White Facebook Icon