Vestnorsk Filmsenter gir grønt lys til "Full Gass"!


I november mottok K2 Filmproductions AS 30 000,- i utviklingsstøtte fra Vestnorsk Filmsenter. Pengene skal brukes til å videreutvikle Vår nye storsatsing, "Full Gass"

Det hele startet i mars 2017 som en sprø ide og et prosjekt basert på fritiden. K2 Begynte å følge Kåre Svæsaspær med kamera, men etter en måneds tid innså vi (K2) at dette hadde potensialet til å bli noe mer. Vi la en strategi og hadde mange møter og Robin Fælgen og Thomas Kokken ble involvert. Innspillingen fortsatte og vi fikk mye interessant material i tiden som kom.

I september bestemte vi oss for å søke støtte til å utvikle en pilotepisode og i november ble søknaden innvilget! Pilotepisoden er den første episoden som handler om å bli kjent med karakterene og miljøet de er i. Støtten vi fikk var på mange måter "kick-starten" til prosjektet.

Nå skal det hele bli en dokumentarserie på 6 episoder. Våre ambisjoner er at "Full Gass" skal bli en tv-serie. Pilotepisoden er nå kommet i klippen og prosjektet som startet som et fritids prosjekt har nå blitt til jobb.

Siste innlegg