Fra Nord-Norge til Smøla for å spille inn musikkvideo.

Det unge og lovende bandet "Screenshot This" la ingenting imellom da de kjørte fra Finnsnes til Smøla for å spille inn musikkvideo.

Om bandet

Screenshot This er et band med 5 medlemmer som spiller i sjangeren; "Post-Hardcore." I august 2015 debuterte de med EP-en "The Path," som er å finne blant annet på Spotify. Bandet starta samme året som K2 FilmProductions i 2013 og er på veg opp og fram med ei stadig voksende merittliste:

Vinnere av Rock&Kor festivalen 2015. Vinnere av Rock Mot Frafløtting 2015. Vinnere av Buktatalenter 2015. Vinnere av Bandwagon og RAMP-Stipendet 2015

20 timer

Da bandet fikk et gap i timeplanen, kastet de gitarene i bilen og tok fatt på den 20 timer lange kjøreturen fra Finnsnes i Nord-Norge til Smøla. Bandet kom fram fredagskveld og måtte reise igjen allerede lørdagskvelden. Dermed hadde vi kun lørdagen til innspilling. Det vart en travel, men meget produktiv dag og vi vart akkurat ferdig før mørket kom.

Musikkvideoen

Musikkvideoen er i etterarbeid nå, og slippes i sammenheng med bandets debutalbum.

Takk til Henning Strand som var med som produksjonsassistent, Sivert Holberg for lån av trommesett og Kåre og Gunnhild Restad for lån av location.

Siste innlegg