January 11, 2019

January 8, 2019

September 27, 2018

September 15, 2016

July 30, 2016

Please reload

Siste innlegg

Fyrvokteren sluppet!

15.09.2016

 

 

 T0 år etter at kortfilmen "Fyrvokteren" hadde premiere er den nå endelig kommet ut på nett. Grunnen til all ventingen er blant annet festivaldeltakelse og forbedringer av filmen.

 

 

Fyrvokteren

Edgar (82) får høre at fyret hvor han en gang jobbet skal legges ned. Målet er å dra ut for å sette det i gang igjen, Enkelt blir det ikke når en fremmed mann dukker opp. Den fremmede mannen viser seg å være hans egen sønn og han har andre planer. 

Filmen tar for seg både alderdom og demens.

 

Kortfilmen ble spilt inn på Smøla i Møre og Romsdal uten budsjett. Takket være et hjelpsomt lokalsamfunn som stilte opp med alt ifra hus til traktor, ble denne filmen en realitet.

 

Premieren

"Fyrvokteren" hadde premiere på Smøla (Veiholmen) sommeren 2014 til fult hus.

10. april 2015 debuterte K2 FilmProductions på Sandvika filmfestival med kortfilmen.

 

Det var ingen konkurranse, men «Fyrvokteren» fikk målt seg opp mot andre filmer som deltok både fra Norge, Danmark og USA. Filmen ble tatt godt imot av publikum. 

 

Endelig ute

15. september 2016 var det endelig duket for å slippe filmen offentlig på nett. En av grunnene til all ventingen er at vi har fikset en del små problemer i filmen. På de to årene har vi også utviklet oss som filmskapere og med det klippet ned filmen 1 minutt. Alt i alt er det et mye bedre produkt enn for to år siden.

 

Sjanger:
Drama

Skuespillere:
Paul Irgens, Kjell Pettersen og Tormod Antonsen

 

  

Please reload

Følg oss
Please reload

Søkeord
  • YouTube - White Circle
  • Vimeo - White Circle
  • White Facebook Icon